Savojkål och spindelväv....

publicerat i Bak och mat;
Så friskt och skönt idag! Alla spindelväv var som pärlband och syntes verkligen överallt efter fukten och dimman.
Jobbade i Folkets park igår kväll. En grupp som uppträdde, jag har aldrig hört talas om dom tidigare, men så otroligt bra, verkligen riktigt jättebra!
http://www.facebook.com/pages/Vocal-Voices/105046313325
Vi serverade en nykomponerad buffé igår. Den var verkligen riktigt god :) Massor av goda smakupplevelser. Bland annat savojkål med pinjenötter, så grymt gott! Köpte ett huvud när jag var och handlade i morse och lagade till lunch. Nu har jag inte använt samma recept som det vi hade igår. Jag hittade ett annat och sen har jag bytt ut och ändrat och lagt till efter min egen smak.
SNABBSAUTERAD SAVOJKÅL  MED FÄRSK INGEFÄRA

Savojkål
Färsk ingefära
Honung
Olja
Salt
Soja

- Strimla savojkålen fint
- Riv ingefäran och värm upp den i oljan tillsammans med honungen och tillsätt kålen
- Sautera, dvs stek snabbt, i ett par minuter, inte för länge för de ska fortfarande vara lite knapriga.
- Strö lite salt och droppa över soja.

Kommentera inlägget här :